• Català
  • Castellano
MENU
Dit i Fet - Reformes i Manteniment

REFORMES I MANTENIMENT

A DIT i FET som especialistes en reformar i renovar la seva cuina, bany o qualsevol altra estada de la seva vivienda. Reformes i manteniments de comunitats, empreses, oficines, locals comercials, segones residències i apartaments. Portem a terme la reforma, parcial o integral, d’espais interiors o exteriors, pintura, parquet, pladur, tancaments de fusta i alumini, tendals i cortines exteriors, rehabilitació de façanes, impermeabilitzacions, instal.lacions d’aigua, llum…   

FONTANERIA-ELECTRICITAT-GAS-CALEFACCIÓ-AIRE CONDICIONAT

Instal.lacions d’aigua, llum, gas, calefacció i Aires Condicionats de totes les marques i preus. Fem canvis de posicionament de radiadors i tot allò que li faci falta.

CUINES I BANYS

Reformem i renovem cuines, officce o clàssiques, i banys amb els dissenys més innovadors i d’alta qualitat. Canvis de la seva antiga banyera per un nou plat de dutxa amb tots els accessoris al millor preu i els elements més avantguardistes del mercat.

OBRA-PLADUR-PINTURA

Instal.lació de pladur i tot tipus de pintura, impermeabilitzacions de cobertes i teulades, insonoritzacions i aïllaments, murs i forjats, rampes d’accessibilitat, xarxes de contenció.

FUSTERíA DE FUSTA I ALUMINI – TENDALS

Instal.lació de portes blindades i d’ interior, tancaments de fusta i alumini, falsos sostres, etc… Suministre i col·locació de tendals i cortines exteriors…

PAVIMENTS I PARETS

Transformen i instal.lem el paviment o les parets del seu habitatge amb materials de primera qualitat, donant-li un toc de personalitzat i confort, i adaptat el seu espai a la seva forma de viure.

NETEGES POST-OBRA

Un cop finalitzades les obres ens queda la feina pesada de netejar a fons la nostra llar, per condicionar els espais. DIT i FET posa al seu abast un servei especial de neteges post-obra, per a què vostè gaudeixi al màxim del seu temps i la seva nova reforma.